Over ons

Als u dit stukje over ons gaat lezen zal het u vast opvallen dat dit geen knip en plakwerk is van een andere pagina die wij ergens anders op internet hebben gevonden en ook niet is opgezet door een reclamebureau.
Er is absoluut niks fout met een reclamebureau, maar het stukje over ons moet ook geschreven zijn door ons.
Niemand anders kan onze visie en onze richting beter omschrijven dan wij zelf.

Kats Bewaking is een naam die in Bergen op Zoom en omstreken al meer dan 30 jaar bekend is.
Vanaf april 2010 is het bedrijf in handen van Frank en Diana Bos.

Frank was al sinds 2004 werknemer bij Kats Bewaking en sinds 1988 al werkzaam in de beveiliging.
Diana die ook al in de beveiliging werkte samen met Frank sinds 1988 was ondertussen financieel medewerkster geworden bij Rechtbank Breda waar zij al langere tijd werkte.
Samen was dit een uitstekende combinatie om Kats bewaking naar een mooie nieuwe toekomst te brengen.

Op de hoofdpagina heeft u al kunnen lezen dat wij het vertrouwen dat wij van onze klanten krijgen als een eer zien waar wij trots op zijn.
Deze visie is een visie die wij ook van onze werknemers verwachten.

Om in deze moderne tijd mee te gaan moest het bedrijf Kats Bewaking gemoderniseerd worden. Het meeste hiervan gebeurde achter de schermen zoals het nog beter beveiligen van klantgegevens of sleutels en meer veiligheid voor eigen personeel.
Diana Bos heeft er voor gezorgd dat ons bedrijf het keurmerk beveiliging heeft gehaald, dit is iets wat steeds vaker gevraagd wordt met name bij aanbestedingen.
Gezien de grote verantwoordelijkheid die een beveiligingsbedrijf heeft mag u toch wel op zijn minst verwachten dat zo een bedrijf in staat is dat keurmerk te halen.
Verder lopen wij voorop met techniek, hierover staat meer in de categorie techniek die u op onze site kan vinden.

Ondanks al dit moderniseren willen wij gewoon makkelijk toegankelijk zijn en blijven voor onze klanten.
In de meerderheid van de gevallen zal Diana Bos diegene zijn die u aan de telefoon krijgt als u belt en zal Frank Bos persoonlijk langs komen als er bij een nieuwe klant sleutels of gegevens opgehaald moeten worden, of als u gewoon iemand langs wil laten komen voor informatie.
Als u op de late uren ineens een situatie heeft waar u continue bewaking voor nodig heeft of wat voor situatie ook, dan hoeft u bij ons niet eerst een hele reeks nummers te bellen. Een belletje naar ons hoofdnummer (0164-259000) zet alles in werking. Als de centralist u niet meteen kan helpen zal die zorgen dat Frank of Diana Bos u binnen een paar minuten terugbelt om uw noodgeval z.s.m. op te lossen.

Alarmopvolging voor inbraak /brand/noodoproepen en nog veel meer of surveillance is een belangrijk onderdeel binnen Kats Bewaking.
Hierbij houden wij steeds in de gaten dat onze aanrijtijd zo kort mogelijk blijft, dit doen wij o.a. door ons werkgebied voor de alarmopvolging binnen een normale straal te houden.
Desondanks krijgen wij toch wel verzoeken van mensen die meer uit onze regio zitten om ook voor deze mensen de alarmopvolging te doen.
Deze mensen informeren wij dan goed dat een aanrijtijd soms wel meer dan een half uur kan zijn. Als men dan toch nog van onze diensten gebruik wil maken dan kan dit natuurlijk altijd.
Dit betekent niet dat er nu ineens niemand meer beschikbaar is binnen ons eigen gebied. Kats bewaking heeft meerdere alarmopvolgers en daarnaast een sterke extra back-up. Dat wil dus ook zeggen dat als een alarmopvolger bij een object is waar hij langere tijd moet blijven, bijvoorbeeld wachten op een glaszetter bij glasschade, diens werkzaamheden gewoon overgenomen worden door een collega.
Deze ondersteuning is erg belangrijk en moet snel inzetbaar zijn. Maar wij doen nog veel meer. U kunt gerust zeggen dat Kats Bewaking een beveiligingsbedrijf is in de breedste zin des woord. Of het nu om receptiediensten gaat, continue bewaking, alarmopvolging, enzovoort wij zijn in staat om u met alle beveiligingswerkzaamheden tot dienst te zijn.

Zoals eerder vermeld is er ook een categorie techniek op deze site, deze is zeer zeker de moeite waard om te bekijken.
Het creëren van deze techniek is alleen maar tot stand gekomen door de toewijding aan het beveiligen.
Kort door de bocht gezegd is het gewoon leuk. Wij maken iets waar wij als bedrijf beter van worden en u als klant heel veel beter van wordt.
Ons doel is dan ook om in deze categorie niet stil te staan.
Er zijn vele jaren ervaring binnen ons bedrijf m.b.t. bewaking en terugkijkend op die jaren vragen wij ons af waar wij baat hadden gehad van techniek die er toen nog niet was of waar die beveiligingsbedrijven toen gewoonweg niet in konden of wilden investeren.
Wanneer wij zien dat wij die techniek wel kunnen toepassen doen wij ons best om dit te verwezenlijken.
Het creëren hiervan wordt door ons zelf gedaan, zodat het steeds wordt gemaakt vanuit het oogpunt van een ervaren bewaker.
Wij worden hierin natuurlijk wel ondersteund door bedrijven zoals Van Raay Electrotechniek.

Over de kosten van onze diensten zal u ongetwijfeld vraagtekens zetten wanneer u voorgaande leest.
Als u informeert naar onze tarieven zal u zien dat wij die zo toegankelijk mogelijk houden en als u al met een beveiligingsdienst zaken doet voor bijvoorbeeld alarmopvolging is er een grote kans dat onze kosten aanzienlijk lager liggen dan u nu betaald.
Onze tarieven voor alarmopvolging zijn sinds 2010 hetzelfde gebleven dit geld ook voor de surveillance kosten.
Daar moet wel bij gezegd worden dat de kosten van surveillance verschillend zijn per klant i.v.m. de verschillende werkzaamheden per klant en het formaat van het object. De tarieven van onze aansluitingen direct op de meldkamer zijn zelfs flink omlaag gegaan voor ip aansluitingen, dit omdat steeds meer mensen op ip systemen overgaan. Kortom onze tarieven zijn zo gemaakt dat zij eerlijk en voor iedereen toegankelijk zijn. Ondanks alle vooruitgang binnen ons bedrijf zijn wij ook niet van plan dit te veranderen.